huwelijksfotografie

 

De mooiste dag van je leven laten jullie natuurlijk vastleggen door een professionele fotograaf. Van romantisch klassiek tot ongedwongen eigentijds, Rutger en Eunice Bronts verzorgen jullie trouwalbum tot in de puntjes.

 

wat wij voor jullie doen

 

De voorbereidingen op de dag zelf, fotograferen bij het vertrekadres van de bruid en/of bruidegom, fotograferen op fotolocatie(s), tijdens het Burgerlijk huwelijk, kerkelijke inzegening (indien van toepassing!), sfeerfoto's van de receptie en natuurlijk ook eventuele speciale wensen.

 

prijzen

 

De kosten van een fotoreportage zijn sterk afhankelijk van jullie wensen. Er is zoveel mogelijk. Voor ieder bruidspaar en ieder budget kunnen wij een passende offerte maken, geheel op jullie

wensen afgestemd. 

 

afspraak

 

Bel of e-mail de studio voor een afspraak. Afhankelijk van onze en jullie agenda kun je meestal binnen een aantal dagen ´╗┐terecht bij ons in de studio. Aan de hand van demo albums laten wij alle mogelijkheden zien omtrent onze trouwreportages en praten uitgebreid over hoe jullie deze bijzondere dag willen invullen. 

 

Maak snel een afspraak en hopelijk tot ziens in onze fotostudio!

 

  • Bentheimerstraat 12 
  • 7741 JK Coevorden 
  • 0524 512536