CURSUSAANBOD

basiscursus fotograferen

Heb je een digitale spiegelreflexcamera, systeemcamera of hybride, maar je weet nog niet hoe alles werkt? Komt je camera nooit van de automatische stand?

 

Dan is de cursus Fotograferen met een Digitale Spiegelreflex de ideale oplossing! Met deze cursus wordt een basis gelegd voor het maken van betere foto’s. In de bijeenkomsten leer je je camera met alle mogelijkheden goed kennen en gaan we stapsgewijs door de fototechniek heen: diafragma, sluitertijden, iso, witbalans, belichtingen en flitstechnieken. Je krijgt opdrachten mee die de volgende les klassikaal worden besproken. De laatste les is er de mogelijkheid om lenzen te proberen, filters te testen en met flitsers te werken. We hebben er bewust voor gekozen om met kleine groepen te werken zodat we je ook persoonlijke aandacht kunnen geven. De cursus kost €150 euro. Let op, nog maar enkele plekken over!

 

Donderdagavond 19, 26 september, 3 oktober en 10 oktober van 19:30 - 22:00

Zaterdagochtend 2, 9, 16 en 23 november van 09:30 - 12:00

 

Beeldbewerken in Photoshop Elements

Wil je leren hoe je foto's digitaal kunt verbeteren, hoe je onderwerpen kunt veranderen of hoe je storende elementen uit je foto's verwijdert zonder dat het opvalt?

In de bewerkingscursus leer je in drie lessen met je eigen laptop op schoot bewerken. We gaan werken met lagen en laagmaskers, met niveau's en RAW verwerking.

De cursusgroep bestaat uit maximaal 6 personen, zodat je de volledig de aandacht krijgt. De cursus kost € 125,-

 

Zaterdagochtend 30 november, 7 december en 14 december van 09:30 - 11:30

 

Wil je meedoen? Bel, mail of stap binnen in onze winkel en schrijf je in. Kun je deze keer niet maar wil je wel op de hoogte gehouden worden van nieuwe cursusdata? Bel of stap binnen en we noteren je gegevens.

 

Opfriscursus

Voor diegenen die de basiscursus al hebben gevolgd, hebben we de vervolgcursus. In drie keer
twee uur gaan we eerst nog weer in op de handmatige standen van de camera. Hoe zit het ook al weer met sluitertijden en diafragma, onder en overbelichten, enz. We overladen je met opdrachten die uiteraard de volgende les uitgebreid worden besproken. Wat is goed gedaan en wat had er anders gekund. De opfriscursus kost €100.

 

Data nog niet bekend.

Meedoen? Bel 0524-512536 en reserveer een plek.

 

Wil je via de nieuwbrief op de hoogte worden gehouden? Schrijf je nu in bij het kopje contact / nieuwsbrief.

 

  • Bentheimerstraat 12 
  • 7741 JK Coevorden 
  • 0524 512536