professionele fotografie

Jullie bruiloft is eigenzinnig, vol emotie en met oog voor detail. Jullie trouwen bij een locatie die iets met jullie doet, of dit nu het Kasteel is of bij je ouders in de achtertuin. Een ding is zeker, jullie willen een trouwdag die helemaal bij jullie past. Die mooiste dag van je leven laten jullie natuurlijk vastleggen door een professionele fotograaf. Van romantisch klassiek tot ongedwongen eigentijds, Rutger en Eunice Bronts verzorgen jullie trouwalbum tot in de puntjes.

 

wat fotograferen wij tijdens jullie trouwdag

Uiteraard gaat dit in overleg met jullie. Jullie bepalen wat je vastgelegd wil hebben. Je kan hierbij denken aan het fotograferen bij het vertrekadres van de bruid en/of bruidegom, de buitenserie op verschillende locaties, de plechtigheid in het gemeentehuis, eventueel de kerkelijke inzegening, sfeerfoto's tijdens het eten en wellicht een deel van het feest.

 

prijzen

De kosten van een fotoreportage zijn sterk afhankelijk van jullie wensen. Er is zoveel mogelijk. Voor ieder bruidspaar en ieder budget kunnen wij een passende offerte maken, geheel op jullie wensen afgestemd. 

 

afspraak

Bel of e-mail ons voor een afspraak. Afhankelijk van onze en jullie agenda kun je meestal binnen een aantal dagen terecht bij ons in de studio. Aan de hand van demo albums laten wij alle mogelijkheden zien omtrent onze trouwreportages en praten uitgebreid over hoe jullie deze bijzondere dag willen invullen. 

 

Maak snel een afspraak, tot ziens in onze fotostudio!

 

  • Bentheimerstraat 12 
  • 7741 JK Coevorden 
  • 0524 512536