We zijn door de RDW erkend fotograaf. Dat betekent dat u bij ons terecht kan voor het laten maken van een pasfoto waarmee u DIRECT de aanvraag doet om uw rijbewijs te verlengen. Dit scheelt dus een rit naar het gemeentehuis, daar hoeft u alleen nog maar naar toe om uw rijbewijs op te halen. Wij maken de pasfoto, loggen in bij de RDW en doen de aanvraag voor verlenging voor u en uploaden direct de pasfoto naar de RDW.

 

U hoeft GEEN afspraak te maken om bij ons op de pasfoto te gaan. U kunt binnenstappen van maandag tot en met zaterdag van 9u tot 17u.

 

Wij zijn al jaren SNF gecertificeerd voor het maken van officiële pasfoto's voor Nederlandse documenten zoals paspoort, identiteitskaart en rijbewijs. Dat betekent dat wij ze volgens de fotomatrix maken, in kleur en in de juiste verhoudingen zodat alle officiële Nederlandse instanties daarmee akkoord gaan.

 

Uiteraard zijn wij ook het adres voor pasfoto's geschikt voor visa van andere landen zoals de Verenigde Staten, China, India, enzovoort. We hebben daar inmiddels ruime ervaring in en van de meeste landen hebben we ook de richtlijnen voor de pasfoto's in huis.

  • Bentheimerstraat 12 
  • 7741 JK Coevorden 
  • 0524 512536